• Heeft jouw baby moeite met in slaap te komen?
  • Is jouw baby onrustig en huilt hij veel?
  • Heb je het gevoel dat jij en je baby een rustmoment samen kunnen gebruiken?
  • Wil jij je verbinden met je kind?
  • Voel je je onzeker?

Waarom babymassage?

Babymassage is een krachtige manier om je kind te laten ontspannen. Daarnaast helpt het bij onrust, werkt het troostend of helend en zorgt het voor een goede nachtrust. Ook helpt het tegen darmkrampjes en bevordert het de doorbloeding. Daarnaast is dit een krachtige manier om samen met elkaar te verbinden. Je maakt op een zachte en liefdevolle manier verbinding met je kind. Woorden zijn niet nodig, aanraking is heel waardevol en voldoende om met elkaar in verbinding te komen. Voor baby’s is dit zo enorm waardevol. Ze voelen jouw aanraking, verbinding. De band tussen jullie samen groeit op deze manier. Babymassage is een mooie manier om te voelen, ervaren en te verbinden. Dat wat je aandacht geeft groeit.

Tijdens deze cursus heb je even helemaal alleen aandacht voor jezelf en voor je kind. Een moment van rust. Ik leer de technieken die je kunt toepassen om je kind te masseren. Zo kun je na de cursus ook thuis altijd zorgen voor een rustmoment als je kind daar behoefte aan heeft. 

Deze cursus is geschikt voor baby’s vanaf 6 weken tot en met 9 maanden.

Bij deze cursus zit inbegrepen:

  • 4 weken Shantala baby massage cursus
  • Thee, koffie en gezonde lekkers
  • Mocht het weer het toelaten en de schema van de baby, dan is er ruimte om te wandelen. 
  • Op de laatste dag, krijg je een leuke tas met daarin de massagetechnieken en een potje massage olie van Weleda.
     

Uiteraard hoort verschonen en voeden er ook bij, hier is natuurlijk ruimte voor tijdens de cursus. Gebruik hierbij je gevoel wat nodig is op dat moment. Afhankelijk van het weer en indien hier behoefte aan is, hebben we de mogelijkheid om te wandelen. We kijken even op dat moment wat nodig is. Wat kan helpen om je motiveren: Je fysieke conditie, of je lichamelijk en mentaal fris bent, maakt echt een verschil in hoe je omgaat op bepaalde situaties. Dus een ochtendwandeling, kan wel eens fijn zijn! Baby's kunnen in een draagdoek of buggy.
 

Ik geef zowel in groepsverband als privé aan thuis baby massage. Mail of bel voor de mogelijkheden. Samen kijken we, waar je behoefte aan hebt.


Prive lessen en kraamcadeau zijn ook mogelijk. Bel of mail voor de mogelijkheden.


Heb je vragen of wil je aanmelden? Neem vrijblijvend contact met ons op via het formulier op de contactpagina of te bellen naar 06 53 56 97 03

Gelieve het bedrag van te voren overmaken naar: NL13 INGB 0003 4759 75 t.n.v Rebecca Ouder en Kind.